江西省赣州市2022-2023学年七年级第二学期期末考试卷英语试卷试卷答案

江西省赣州市2022-2023学年七年级第二学期期末考试卷英语试卷试卷答案正在持续更新,目前2026届炎德英才大联考答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。

教学札记20.D Sydney跟着作者走进厨房。2L,C Sydney和L,ucy谈论资助肯尼亚女孩Anita。.22.A Sydney对资Anita的计划肤喜若在,她写信、画画,忙得不亦乐。23,B根据下文Sydney had drawn Anit可知,Sydney画了Anita的肖像。24,D根据下文as a player可知,作者去南非参加马拉松比赛。25.B作者到肯尼亚去见Anita和她的家人。26,A全村的人都出来迎接作者。27,C Anita的父来Abraham几乎没有能力养家糊口。28.B根据下文的rocky paths可知,取水必须步行。29,B老实说,作者洗车都不用这样的水。30,D“有你们赞助我们的女儿,对我们一家来说是很大的荣幸。”3L,C作者感到自己和Abraham,Anita紧紧地连在一起。32.B根据下文that letter to Sydney可知,Anita给Sydney写了一封信。33.A作者回到家,亲手把信递给Sydney。34.D Sydney收到Anita的信后喜极而泣。35.B作者觉得他的家庭需要为其他家庭做点事情,以使他们的生活变得不同。36.C作者的家庭有和其他家庭联系的愿望。3?D作者想让他的女儿们真正了解这个世界和这个世界上其他地区的穷人。38.A39.D作者认为他们都有机会影响彼此的生活。第二节(共10小题;每小题1.5分,满分15分)阅读下面短文,在空白处填入1个适当的单词或括号内单词的正确形式。Why do humans laugh?That question increasingly 40 (interest)scientists around the globe.People ofalland cultures laugh spontaneously(不由自主t地),and they spend quite a bit of time_4l_(do)it,.Laughter is afeture that we share 42 other great apes such as the chimpanzee and gorilla,which suggests that it is an ancient43 (behave).So this leads us to suggest that we are dealing here with a 44 (biology)adaptation,a character that giveshumans some sort of evolutionary benefit.What could that be?There are different assumptions.One is that laughtersignals social interest,especially in a romantic atmosphere.Not 45 (surprise),scientists find that a sense of humoris one of the most 46 (desire)characters in a partner.Yet there are other reasons too 47we laugh.For instance,laughter causes positive effect on people which willimprove their abilities to learn new things.That's why laughter and play go hand in hand.Especially for children,pyful activities are an excellent way to learn new skills.And what laughter does 48 (be)to signal that they are inenvironment 49 they are safe and they can play and learn.0.interests 41.doing 42.with 43.behavio(u)r 44.biological 45.surprisingly 46.desired/desirbe47.why 48.is 49.where2022.ii.i117.5234◇金太阳AB创新卷·英语(滚动卷)◇
本文标签: