吉林省2024届白城毓才实验高中高三阶段考试(4041C)英语答案
吉林省2024届白城毓才实验高中高三阶段考试(4041C)英语答案正在持续更新,目前2026届炎德英才大联考答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
本文从以下几个角度介绍。
-
1、2023-2024白城毓才实验学校高三月考题
2、白城毓才实验学校2024高三第一次模拟考试
3、2023-2024白城毓才实验高三第一次模拟
4、2023-2024白城毓才实验高中高考成绩
5、白城毓才实验学校2024一模
6、2023-2024白城毓才实验学校高考成绩
7、2023-2024白城市毓才实验高中
8、2024年白城毓才实验高中录取分数线
9、2023-2024白城毓才实验学校高中最低分
10、2023-2024白城市毓才实验学校高中部
11.What would be the best title for the text?A.Avoid being exposed to sunlight too longB.Follow the researchers'wordsC.Good effects of sunlight on our livesD.Making full use of sunlight【语篇导读】本文是一篇说明文。文章介绍了太阳对人类生活的积极影响。8.A细节理解题。根据第三段中的Sunlight gives balance.All living things live in a food chain and at thebeginning.,turned into a new kind of energy and so on.可知,所有的生物都生活在食物链中,食物链的最开始是植物,植物吸收阳光,将光能转化为化学能,然后被另一种生命吸收,转化为一种新的能量等等。由此可知,阳光使万物保持衡,是因为它有助于传递能量。9.C细节理解题。根据第四段中的It helps us to keep a healthy body,control the amount of minerals in thebody,which is needed to help keep our bones and teeth in good condition可知,阳光可以帮助人们保持骨骼和牙齿健康。10B段落大意题。通读最后一段可知,地球上不同的地方接受不同程度的光照,这将决定该地区的气候。由此可知,最后一段主要讲述光照如何影响气候。ll.C标题归纳题。根据第一段Though it is not good for us to expose ourselves to sunlight...many benefits andaffects us in a number of ways..及下文内容可知,本文主要讲述了阳光对我们生活的积极影响。因此C项最适合作为文章标题。◇The rainforests of eastern Australia are home to a stinging()tree known as Dendrocnide.Many peoplecall it the gympie-gympie tree-a name given to the tree by local Australians.Though it looks like the leaves andstems,it's actually covered with sharp,needle-like hairs that carry poison.If you brush up against a gympie-gympie tree,you won't forget the pain anytime soon.Scientists doing research on it at the University ofQueensland have long studied the source of this powerful sting,looking for a neurotoxin-a poison that affectsnerves.After carefully studying different kinds of gympie-gympie trees,the scientists were able to separate outdifferent chemicals that the trees produce.This allowed them to identify a group of chemicals that they believedwas responsible for the pain.The researchers created the man-made versions of them,which they call"gympietides".Sure enough,when the scientists injected()mice with gympietides,the mice bit gently at theplaces where they'd been injected-indicating that they hurt in those places.When the scientists studied the way gympietides were built,they found that they formed a knot-like shape.The shape makes the chemical very stable,which helps explain how the pain lasts so long.The knot-like shape ofthe gympietides was similar to the shape of poisons produced by poisonous spiders and cone snails().The scientists found out the final fact that three very different kinds of life all use similar poisons,which wasbeyond their imagination.Though its sting may stop some animals from eating it,it doesn't stop all animals.Beetles()and smallrelatives of the kangaroo called pademelons are able to eat the plant without trouble.12.What's the purpose of the research on the stinging trees?A.To stop them hurting people.B.To identify the type of them.C.To find out what causes the pain.D.To look for the cure for the pain.13.What do we know about gympietides?A.They are often used to treat the mice.B.They are taken from the stinging trees.C.They consist of poisons from other animals.D.They have the same effect as the neurotoxin.14.How did the researchers feel about their final find?A.It was unexpected.B.It was normal.C.It was doubtful.D.It was unsatisfying.15.What is the best title for the text?A.The Secret of Stinging TreesB.Trees Giving off PoisonsC.The Function of Stinging TreesD.Trees'Powerful Stings·76·
本文标签:
241C答案
