炎德英才大联考·长沙市一中2024届高三月考试卷(二)2英语答案
炎德英才大联考·长沙市一中2024届高三月考试卷(二)2英语答案正在持续更新,目前2026届炎德英才大联考答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
羊,而只在最终预测到和年代时,狐狸的愿望才得以实现。这个故事告诉我们只有和,人和动物才能生活得美好。41.A根据第1段首句可知,有一个国王曾经有位聪明的朋友。由此可知,这位智者去世后,国王派人去请他的儿子。42.B由上文可知,当智者去世后,国王派人去请他的儿子预测未来。43.C由上句可知,智者的儿子什么也不知道,故他是非常伤心的。44.D由该空格后的语句可知,这是一只狐狸所说的话。由此可知,他遇到了一只狐狸。45.D根据第3段第1句可知,男孩告诉国王的是未来的情况。46.C狐狸提出了条件,且告诉了男孩未来的情况。由此推出,男孩同意了狐狸的条件。47.B智者的儿子去国王那儿告诉他狐狸所说的未来。48.A根据第2段可知这是狐狸提出的要求,由此可知,他没有给狐狸带回任何羊。49.B由上文可知,他带回火,想烧死狐狸。50.C根据本句以及文章首句可知,三年后,国王再次派人去请这个男孩。51.D根据第1段最后一句可知答案为D项。52.A根据下文的as before可知,狐狸说了和以前同样的话:53.A由下一句话可知,狐狸又告诉男孩未来的情况了,也就是说男孩答应了狐狸的要求。54.B由下文的the time of war可知该题选B项。55.C由第3段的he didn't bring back可知,此处选bring。56.D他没给狐狸带来羊,反而带来了矛。57.C他带来矛是为了杀死狐狸。58.A由上下文可知,国王再一次派人去请男孩。59.D由下文的it was a time of peace可知该题选D项。60.B由下文可知,此处应指“人和动物”。因为fox是动物,男孩属于人类语法填空61.to get 62.shoes 63.about 64.comfortably 65.an 66.going 67.but 68.better 69.shows70.tired短文改错I am working in the Green Park Zoo in the southeast of London.I'm an animals keeper.One morning Ianimalwent to work as usually.When I got to the zoo,my fellow tell me that a young lion ran away from the zoousualtoldifthe terrible storm hit the area.We started to search for a lion immediately.Later,we were toldwhen/becausethethat the lion appeared in the bushes in a lady's garden.We drove our car as faster as we could.When we got tofastthere we found the garden had already A surrounded by the police.Forour great effort,we finallybeenThrough/Withcaught the lion and took them to the zoo.it书面表达One possible version:Dear Editor,Last week,our class had a discussion about whether middle school students should travel on their ownOur views varied.Fifty-three percent of the students support the idea.They say traveling helps broaden their views on the onehand,and on the other,they can get relaxed from the trips.Most importantly,traveling on their own developstheir ability in organizing and planning independently.However,forty-seven percent of the students are against the idea.In their opinion,it wastes a lot of mon-ey,and traveling on their own has safety problems.Moreover,it takes up much of their study time.·2·【22新教材老高考.YK·英语·参考答案一WYD一必修第二册一QG】
本文标签:
