全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1正在持续更新,目前2026届炎德英才大联考答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。

本文从以下几个角度介绍。

    1、全国100所名校最新高考冲刺卷英语2024
    2、2023-2024全国一百所名校最新高考冲刺卷英语
    3、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语一
    4、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷答案英语
    5、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语三答案
    6、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷21ccj英语
    7、2024全国100所名校最新高考冲刺卷二英语
    8、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷二英语
    9、全国100所名校最新高考冲刺卷英语一2024
    10、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语一答案
When Oluwatoyin explained the family's situation to the chess club's instructor,Russell Makofsky,he instantlwaived()all costs for the young boy.Tani did not disappoint.Less than a year after joining the club,he haddar3Chinunes when he defeated 73 compthNew York State Seholastic Chess K3 Championship.His ineredble,0\∠move into a permanent home.24.How does Tani defeat others in his opinion?B.By learning from two chess experts.A.By learning from national chess master.D.By thinking of his plays in advance.C.By practicing chess for a long time.25.Why was Tani's mom unwilling to let him join chess club?B.His family economic situation is limited.A.The part-time teacher is too strict.C.It would have a negative effect on his studyD.His elementary school was in a poor condition.26.What can we infer from the last paragraph?A.The chess changed Tani's family a lot.B.Russell Makofsky offered Tani a living place.C.Makofsky was disappointed at Tani's behavior.D.Tani's story helped set up a GoFundMe campaign27.Which of the following is a suitable title for the text?B.A Brave Boy in a Poor FamilyA.Moving Stories About TaniD.A Hard Road to a Chess WinnerC.America's Newest Chess Master本文是一篇记叙文。文章主要讲述了世界上最年轻的象棋大师的成才路。他六岁开始下象棋,十岁就获得了了不起的成绩。4.D细节理解题。文章第二段最后一句Tai说到他成功的秘诀是提前考虑他的策略,在-个正常的位置上,他可以提前想好后面要移动的20步棋,由此可知答案D项正确。25.B细节理解题。文章第三段第二句和第四段第一句都提到Tni的家庭经济困难是他母亲不想让他参加象棋俱乐部的原因。26.A推理判断题。最后一段提到Tami那不可思议的故事在网上流传开来,由马科夫斯基发起的GoFundMe运动为塔尼和他的家人筹集了足够的资金,让他们搬进一个永久的家,由此可以推断象棋改变了Tai的家庭状况。27.C标题归纳题。文章主要是讲述塔尼想要成为世界上有史以来最年轻的象棋大师一棋手能获得的最高头衔的故事,因此C是最佳选项。CEach year,the world wastes about one-sixth of the food available to consumers.That's the finding of a new UnitedNations report.It crunched()numbers for 2019,the most recent year for which data are available.The reportnow estimates global food losses at about 931 million metrie tons(1.03 billion U.S.tons).That's an average of 121kilograms(267 pounds)for each man,woman and child on Earth.What isn't eaten also wastes all of the resources used to make that food,notes Martina Otto.Based near Paris,France,she works for the U.N.Environment Program(UNEP).Those resources include the water,energy,money,human labor and more."Wasted food does not feed people,but it does feed climate change,"adds Outo.Some 690 million people go hungry each year.More than 3 billion people can't afford a healthy diet.At the sametime,the activities that had produced all of the lost and wasted food spewed 8 to 10 percent of all global greenhouse-gas emissions.Reducing food waste could ease hunger and potentially lower that pollution.That's the conclusion ofGoing in,Otto says,"We thought waste was mainly a problem in rich countries."In fact,the new report finds,Food Waste Index Report 2021.While the repot is the best analysis of the issue to date,several data gaps remain.Theed refood waste is a big problem in nations rich and poor.home to just 75 percent of thewrpopulation.What happens in other places remainsAnd ny2cories provided waste estimates for food lose byeaurntsr etl(ey)r Theerhernsuch gaps.To do this,they madete bsednha theyeamed in parsfhtha doallsucharcomends that e begn mking re effeen of fopart of their dwaste has been largely overlooked in tione raeessaid.Wekhtdo.Andwc akaction quickly.”精品模拟信息卷·英语教用二[第5页」