2024年衡水金卷先享题 分科综合卷 全国乙卷 英语(一)答案
2024年衡水金卷先享题 分科综合卷 全国乙卷 英语(一)答案正在持续更新,目前2026届炎德英才大联考答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
本文从以下几个角度介绍。
-
1、2024年衡水金卷先享题英语四
2、2024衡水金卷先享题分科综合卷英语二
3、2024衡水金卷分科综合卷英语
4、2024衡水金卷先享题全国卷二
5、2024衡水金卷先享题答案高三一轮英语
6、2023-2024衡水金卷先享题答案英语
7、衡水金卷先享题答案2024英语全国二卷
8、2024衡水金卷先享题分科综合卷全国二卷
9、衡水金卷先享题分科综合卷2024英语一答案
10、2024衡水金卷先享题答案英语二
reader.The words are saved on my vocabulary list for future review.These advantages have helped me read a lot of books.第二节One possible version:The next morning Andreas couldn't eat any of his breakfast.He couldn't wait anymore.He askedhis mother to send him to school early.Five minutes later,Andreas was standing in front of thegym.He looked at the list.Tyrell's name was at the very top-he had made it!Andreas's eyesmoved down the list,slowly,reading every name.He didn't see his name anywhere.He felt verysad.Suddenly he heard Tyrell's happy voice,"Andreas!We made it!""But I didn't see my name,"Andreas replied.Tyrell came up to Andreas,saying aloud,"Didn'tyou look at the second sheet?"Andreas realized he didn't read it.He looked back at the listhurriedly.Tyrell was right;there was a second sheet of paper underneath.Andreas lifted up thefirst sheet of paper and saw his name at the very top.He turned and gave Tyrell a high-five.Theywere going to be on the basketball team together.部分解析阅读第一节A篇主题语境:人与自我一一生活本文是应用文。文章介绍了纽约嘻哈文化之旅的相关情况。2l.B。理解具体信息。根据第一段中的take a tour with one of hip-hop's Grandmasters和Highlights部分中的Friendly and professional celebrity guide可知,这一旅行由嘻哈音乐大师担任导游。22.C.理解具体信息,根据Itinerary部分中的Stop At::Bronx,New York City,.NY和The BirthplaceofHp-Hop可知,在布朗克斯,游客可以更多地了解嘻哈文化的起源。23.D。理解具体信息。根据Exclusions部分中的Hotel pickup and drop-of可知,费用中不包含酒店接送费用,这说明游客需另外支付。B篇主题语境:人与社会一一历史、社会与文化本文是记叙文。一对夫妇在翻新厨房时发现罕见金币,拍卖价超过80万美元,这些金币具有极高的历史价值。24.B。理解具体信息。根据第一段中的found264 gold coins during home improvements和第二段的内容可知,这对夫妇翻新房子时在厨房的地板下意外发现了一个杯子,里面装满了金币。25.D。推断。根据第四段中Edmund所说的It isn't often an auctioneer is given the pleasure ofconducting a white glove sale(100%sold)可知,这次拍卖会取得圆满成功,Edmund觉得自己能参与这样的拍卖很幸运。white glove sale指的是整场拍卖的每一件拍品都卖出。26.C。理解词汇。根据本段中的According to the auction house,.the coins would be valued atabout S113,010 and could be sold at auction for S250,000.To the couple's surprise,however forS852,380和The price increased可知,据拍卖行所说,这些金币预估价为大约113,010美元,也许能卖到250,000美元。但最后的结果令人很意外,金币的价格大涨,这说明它们最终被卖到852,380美元。flogged在此意为“卖”。27.B。理解具体信息。根据最后一段的内容可知,这两枚金币都有铸造错误,一枚正反两面图案相同,都是反面图案,另一枚有一处拼写错误。正因为它们独特的错误,买家对它们非
本文标签:
