学科网2024届高三10月大联考考后强化卷(全国乙卷)英语答案
学科网2024届高三10月大联考考后强化卷(全国乙卷)英语答案正在持续更新,目前2026届炎德英才大联考答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
本文从以下几个角度介绍。
-
1、学科网2024年高三1月大联考考后强化卷英语
2、学科网2024年高三1月大联考英语答案
3、学科网2024年高三1月大联考全国二
4、2023-2024学年度高三10月联考质量监测
5、学科网2024年高三1月大联考(新课标i卷)英语
6、学科网2024年高三1月大联考全国2卷
7、学科网2024年高三1月大联考试卷
8、学科网2024年高三1月大联考全国二卷
9、学科网2024年高三1月大联考(新课标ii卷)
10、学科网2024年高三5月大联考考后强化卷
We drove for nearly 90 minutes,looking forsomewhere safe to stay,eventually finding anencampment (at a farm just outside the city,where people were gathering because there wereno large buildings around.But I then left for the city again around fourhours after the first shake,heading towards theareas hardest hit by the earthquake and wherethe buildings had fallen down,because I knew Ihad to record what was happening and tell the⑧world.注意:1.续写词数应为150左右;2.请按如下格式作答。By the sixth hour,under the rain and thefreezing cold,rescue efforts had begun.After what seemed a century,we attempted toreturn home to collect our belongings.⑧【写作提示】作者所在的城市发生地震,一家人侥幸活了下来。之后,他带着全家人来到城外的农场避难。安顿好家人后,作者很快回到市里,他要记录下正在发生的事情并告诉全世界。根据续写第一段的首句可知,地震发生的六小时后,救援力量已经到达现场。救援人员在现场做了哪些工作?作者在做什么?受困群众都转移出来了吗?本段可就此展开叙述。根据续写第二段的首句可知,在此期间,人们回家取物品。他们有没有遇到什么危险?作者一家是如何熬过这一夜的?他作何感想?度One possible version:By the sixth hour,under the rain and the freezingcold,rescue efforts had begun.Many volunteersand emergency services were working hard to getpeople out from under the ruins.I moved frombuilding to building,recording how rescueworkers raced against the clock to save lives.Bythe afternoon,we received news that there couldbe more aftershocks.We all tried to move away tosafety areas.We waited until 7 pm,by which time⑧everyone was safely outside large buildingsAfter what seemed a century,we attempted toreturn home to collect our belongings.But thesecond major earthquake occurred and we escapedagain.We returned home several times betweenaftershocks to just grab whatever we could.Asnight approached,I visited a friend to collect someblankets and food,and then drove back.Finally,my family fell asleep in our car.I felt sad but atleast we had each other.And with more and moresupport pouring in,I believed together we couldovercome the disaster.详见答案解析页7
本文标签:
