2024年衡水金卷分科综合卷 老高考英语三全国二卷
2024年衡水金卷分科综合卷 老高考英语三全国二卷正在持续更新,目前2026届炎德英才大联考答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
本文从以下几个角度介绍。
-
1、衡水金卷2024新高考英语
2、2024衡水金卷分科综合卷英语
3、衡水金卷先享题压轴卷2024新高考英语二
4、2024衡水金卷高三英语
5、衡水金卷先享题2023-2024高三一轮英语二
6、2023-2024衡水金卷高三四调英语
7、衡水金卷先享题答案2024英语全国二卷
8、2023-2024衡水金卷高三二轮英语答案
9、2024衡水金卷先享题分科综合卷英语二
10、衡水金卷2024英语三答案
《双语学报》2023一2024学年高一N版·新教材新高考第2期测试题参考答案及部分解析第2期测试题参考答案1-5 ABBCB6-10 BABCB11-15 CACCA16-20 BABCC21-25 BADCB.26-30 ADCBB31-35 ABDAB36-40 CEGAF41-45 CADAD46-50 BACAC51-55 DBDCB56-65(One possible version)56.interesting 57.with58.that/which59.were required 60.discussion61.to find62.Asking63.newly64.an65.subjects写作(One possible version)第一节In today's English class,we had a sharing activity on the theme of "My new school life"Everyone shared their experiences in high school.Some students talked about their favoritesubjects and after-class activities,while others shared the challenges they faced and how theyovercame them.When it was my turn,I talked about my love for music and how I joined theschool music club.I also mentioned how I find ways to balance my schoolwork and hobbies.Overall,it was a great activity that gave us a chance to share our experiences and helped uslearn more about each other.第二节Paragraph 1:"It's now yours,Justin.This is your cafe,"Emily said.Justin looked at her with doubt."Mycafe?What do you mean?"he asked."This house carries many beautiful memories,so I don'twant to sell it.I feel lucky to have met you.You are a kind kid and you deserve it,"Emily repliedsmilingly.She believed Justin would make good use of the house.Justin had tears in his eyeswhen he understood Emily's words.He thanked Emily repeatedly for making his dream cometrue.Paragraph 2:Over the next few weeks,Justin worked tirelessly to fix up the old cafe.Then he added his hotdogs to the menu and also used his creativity to experiment with other dishes.Business was slowin the beginning,but finally,word spread about the cafe.A lot of customers who used to love thecafe started showing up every day.They were moved by the story of Emily and Justin.Emily wasalso proud of what Justin had achieved.Gradually,the cafe became a symbol of hope and kindnessin the community.第2期测试题部分答案解析阅读理解导语:本文是一篇应用文,介绍了四个适合青少年的志愿者活动项目。2l.B。理解具体信息。根据WestSide Baby中的All volunteers younger than 18 must be allowedby their parents to join in this activity.可知,所有l8岁以下的志愿者都必须得到父母的允许才能参加这项活动。22.A。推断。根据Seattle Public Library中的.help teach children math or reading in grades K-5;they need to know how to make their class lively and interesting.可推知,志愿者可以教孩子们数学或阅读,他们需要知道如何使课堂生动有趣,即可以锻炼他们的教学技能。
本文标签:
全国高考分科综合卷答案
