天舟高考2024信息卷(一)英语试题
天舟高考2024信息卷(一)英语试题正在持续更新,目前2026届炎德英才大联考答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
本文从以下几个角度介绍。
-
1、天舟高考2024年考试试卷
2、2023-2024天舟高考试卷答案
3、2024年天舟考试高三模拟
4、天舟联考2024
5、天舟教育2024年高三第一次联考
6、2023-2024天舟高考服务平台
7、天舟文化2024年3月全国高三质量检测英语
8、2023-2024天舟联考
9、2023-2024天舟高三联考
10、2023-2024天舟高考教育服务平台
would like to contribute some ideas.How about a theme that highlights the exchange between Eastern and Western art?We canorganize activities like collaborative art projects,where students from different backgroundswork together to create unique pieces.Additionally,hosting workshops on traditional Easternand Western art forms could be a great way to engage everyone.I'm looking forward to seeing the festival come to life and wish you all the best for its success!Warm regards,LiHua第二节One possible version:Jake and I crossed the finish line together.Cheers filled the air.The wind,once a tough problemnow carried the recognition of the audience.It was more than a race;it showed sportsmanshipand the ability to face challenges.Tired but excited,Jake and I stood side by side and exchangedsmiles.As we caught our breath,Jake held out a hand,and we shook in respect for the journeywe had undertaken together.At this moment,I realized the true meaning of victory.True victory was not decided solely by whocrossed the finish line first.It was not just about winning.It was about beating the moments ofdoubt and being stronger with the support of a teammate.If it weren't for Jake's encouragement,I would have given up on this race long ago.Jake and I stood on the sports field,sharing not onlythe honor of victory but also a new friendship found through the shared goal of excellence部分解析阅读第一节A篇主题语境:人与社会一一文学本文是应用文。文章介绍了四本侦探小说。21.A。理解具体信息。根据四本书的Reading age部分可知,The Case of the Haunted Wardrobe适合7岁的孩子阅读。22.B。理解具体信息。根据A Sprinkling of Danger部分中的Alice Eclair is a baker by day and adetective by night.Her latest story is set on a movie set where someone is selling importantnational secrets可知,A Sprinkling of Danger的主人公Alice Eclair有着双重身份,白天是面包师,晚上是一名侦探。23.C。理解具体信息。根据The Case of the Haunted Wardrobe部分中的Young detective Fayson、A Sprinkling of Danger部分中的Alice Eclair is a baker by day and a detective by night、Emil andthe Detectives部分中的this detective story以及Solve Your Own Mystery:The TransylvanianExpress部分中的In this book,you become the detective可知,这四本书都是侦探小说。B篇主题语境:人与自然一一宇宙探索本文是记叙文。作者讲述了自己与陨石之间的故事。24.D。推断。根据第一段中的my fascination with space was excited by my dad、my parentswholeheartedly.space science和第二段中的My mother often took me to the museum afterschool可知,作者的父母非常支持作者对太空的爱好,因此Supportive(支持的;鼓励的)最能形容作者的父母。25.C。理解具体信息。根据第二段中的I first saw meteorites at the Geological Museum in
本文标签:
