[琢名小渔]河北省2024届高三年级适应性测试英语试题
[琢名小渔]河北省2024届高三年级适应性测试英语试题正在持续更新,目前2026届炎德英才大联考答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
本文从以下几个角度介绍。
-
1、2024河北省高三适应性考试4月
2、2023-2024学年河北省高三上学期12月份考试英语
3、河北省2024年考前适应性检测卷(二)英语试卷
4、2023-2024河北省高三英语会考试卷
5、河北省高三2024二模英语
6、2023-2024河北省高三适应性考试
7、河北2024高三英语新高考题
8、2023-2024河北高三英语试题及答案
9、2024河北省英语
10、河北区2023-2024学年度第二学期高三年级英语
for us to initiate change from within.Be mindful of your serving sizes,choose wisely,and finishwhat you take.Each grain of rice saved is a contribution to a healthier planet.Let's join hands to make every bite count.Together,we can create a positive impact on ourcampus and beyond.The Student Union第二节One possible version:I didn't change my mind.The volunteer was still in a state of shock that the shelter's longestresident was finding a new home.She urgently called the manager to deliver the good news.Both the volunteer and the manager were overcome with emotion,shedding tears of joy by theend of the call.With the paperwork finalized,Kelly bid farewell to the unadoptable room,startinga journey toward a permanent residence with me.The life lessons began right away,and I learned all about Kelly.Kelly was extremely affectionatebut on her own terms.She loved having her ears rubbed,at least by me.Her tail waggingwasn't a sign of her biting,although she did bite if I didn't notice her sounds.She wagged her taillike a dog.She raced out the door to lie in the sun,but never once ran away.In fact,she'd oftengo on walks with the dog and me,greeting the other dogs and their walkers.The lessons Ilearned from her are for life."Don't judge a book by its cover or a cat by its tail.部分解析阅读第一节A篇主题语境:人与社会一一社会服务本文是应用文。文章是关于四个花园活动的介绍。2I.C。理解具体信息。根据Tour a Half-Acre Home Garden Paradise部分中的Romana Beltran'swonderful garden ..The tour is a fundraiser for the nonprofit Windsor Garden Club,Romana Beltran's garden帮助Windsor Garden Club筹款。22.A。理解具体信息。根据Free Dirt Coming Back to Keiser Park on April8部分中的.holding itsfirst compost...It's self-serve:bring shovels,gloves,and containers to carry your compost home可知,想要堆肥的人们需要自带园艺工具。23.C。理解具体信息。根据Bring Your Family to the Community Garden部分中的Bring yourfamily or friends to enjoy kids'activities可知,Windsor Town Green Community Garden的特殊之处在于它提供儿童活动。A、B项虽然在Windsor Town Green Community Garden有提供,但是分别在Romana Beltran's garden和Robbins Park也有提供,而D项是Robbins Park的特征。B篇主题语境:人与自我一一生活与学本文是记叙文。文章主要讲了作者在古巴祖母家度过的童年时光,在那里作者浸润在语言的芬芳里,体会到了读书的乐趣。24.B。理解文章结构。划线词所在句表示的意思是,作者的母亲为作者保留了《海蒂》这本书,母亲小时候常给布娃娃读《海蒂》这本书,后来她不再给布娃娃读,转而给作者读,故划线词she指代的是作者的母亲。25.D。理解具体信息。根据第四段的内容可知,作者以前经常在外面坐在树桩上或者倒下的树干上读书。
本文标签:
