[琢名小渔]河北省2024届高三年级模拟考试答案(英语)
[琢名小渔]河北省2024届高三年级模拟考试答案(英语)正在持续更新,目前2026届炎德英才大联考答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
本文从以下几个角度介绍。
-
1、河北省高三2024二模英语
2、2023-2024河北省高三英语模拟卷
3、2024年河北省高三模拟考试
4、2024河北区高三年级模拟考试二英语答案
5、2023-2024学年河北省高三上学期12月份考试英语
6、河北省高三二模试题答案2024
7、2024年河北二模英语
8、2024河北高三模拟
9、河北省高三二模2024
10、河北省2024高三二模试卷
constructive ways.So par of the challenge is figuring out how to bake critical sef-reflection int herefitself,soit unfolds as awelcome and integrated part of the process,and not an embarrassing sidehw.(但方法改革36-40 BAGDC并非没有一些烦恼和摩擦。方法论改革家说了很多难听的话,也说了很多关于他们的坏话。很少有人喜欢自4l.B根据下文的The oe-armed cptain of thehad maps with多ps in them.可知,John Wesley Powell失去了右臂42.A己毕生工作的价值受到质疑。另一方面,很少有人善于以普意和建设性的方式提出批评,所以,挑战的一部分根据下文的The one-armed captain of the crew had map withgaps in them.是弄清楚如何将批判性的自我反思融入科学文化本身,这样它就会成为这个过程中受欢迎的、完整的一部分,知,John Wesley Powell带领了10个探险家。而不是令人尴尬的杂婴)”可知,方法上的改革面临一些挑战,其中之一就是要弄清楚如何将批判性的自我反思43.C根据下文的He recruited men who knew how to可知,这些人都不是经验丰言的船夫。in the wiidemess but had never navigated()a river.融入科学文化本身,使其成为过程中受欢迎和整合的一部分,这说明科学社区应该实践批判性自我反思。故选D。44,A根据上文的The one~-armed eaptain of the crew had mpwithgaps them.和下文的Oyer500 rapids and1,0o0miles of29.B推理判断题。根据第四段“Beginning,instead,from the assumption you are wrong,a criticism is easier tocurrents awaited them.可知,尽管如此,这是自ewis和Clark以来最伟大的探险队。interpret asa constructivesor obe lesson一a8 that yourcritic presumably shares,(相反.从假45.C500多条急流和1000英里的未知洋流等着他们。设你是错的开始,批评更容易被解粹为如何减少错误的建设性建议一你的批评者可能也有同样的目标)“及46.B虽然Powell有为旅行定制的船,但它们很重。jumy指长途旅行,不知终点,含有辛苦的意思,侧重从一地到另一地。第五段的“Without an appreciation for how science works、it's easy to take uncertainty or disagreements as marksagainst science,when in fact hey reflect some of the very features of science that make it our best approach to reaching47.D他招募了一些知道如何在荒野中生存,但从未航行过河流的人。reliable conelusions about the worid.ee is reliable because it responds to evidence:as the quantity and quality of48.A根据空前的He packed so much food that可知,他装了太多的食物到船上,从一开始就几乎把船击沉了。our evidence mprovs,ur山ienand should change,to、(如果不了解科学是如何运作的,就很容易把不确49.D根据空后的boats damaged while portaging around rapind earvingerouofdrifwood.可知,旅途的大定性或分歧当作反对样学的标志,而事实上,它们恰恰反映了科学的一些特征,正是这些特征使科学成为我们部分时间花费在修复受损的船只上,得出关于世界的可靠结论的最佳途径、科学是可靠的,因为它对证据作出反应:随着证据数量和质量的提高、50.D根据本句中的Food was lost or spoiled和空后的or food,可知Powell去内陆与印第安人协商获取食物我们的理论也可以而且应该支变)”可加,“假定自已是错的”这种策略有助于科学家寻找更多的证据,提高了51.B根据空后的1l5-degree heat.可知,这次探险队在冰冷的水和115度的高温下度过了一些天。潜在研究结果的可富性。被选B52.C根据空前的The crew slept on boulders and,可知,船员们睡在巨石上,第二天早上,穿上了湿衣服。53.A30.A词义猜测题。根据第五段的~One wor叮abothis approach is that it could be demoralizing for scientist.他们已经成功地适应了这些挑战。Adapt to适应。54.B随着西方国家的扩张,Powell的地图将是无价的Striving to be lessn ht be a less effective motivation than the promise of being right.Another concer is that astrategy that orksthsie cod backfire()when it comes to communicating science wit the55.D美存在于生活中,超越挑战,到我们所实观的小时刻的奇迹一一有时是克服一切困难。public.Withon appreciiofor how science works,it's easy to take uncertainty or disagreements as marks against56.wester 57.a 58.leader 59.because 60.affected 61.ineluding 62.degrees 63.farther/further 64.struck65.inscic心.(对这种方法的一个担忧是,它可能会使科学家…。努力少犯错误的动机可能不如承诺正确的动机写作:有效。另一个担优是,在科学漂域行之有效的策略在与公众交流科学时可能会适得其反。如果不了解科学是One possible version:如何运作的,就很容易把不确定性或分歧当作反对科学的标志)”可知,在科学领域,追求完全正确往往是一个Dear Jchn.理想化的目标,因为实观这个目标可能是困难的,甚至是不可能的。相比之下,追求变得“不那么错误”可能更为现实和可行。这种方法鼓科学家不断学和改进,接受在研究过程中会犯错的可能性,从而更好地理解利I am writing to inform you that I won't be able to attend the World Table Tennis Championships neat Saturday and Tdlike to offer my ticket to you.解决问题。虽然这种方法可能会减轻一些压力,但也可能会在一定程度上降低科学家的动机和信心,因为他们可能会觉得自己永远无法达到完美的正确性。因此,“假定自己是错的”这种策略可能会让科学家感到士气低The reason why I can't make it is that something urgent has come up and I have to take care of it.Therefore.I would落。故选A。like you to have my ticket as I know you are a big fan of table tennis.'To ensure a smooth experience,it is advisable to31.A推理判断题。银是最后一段的~Unfortunately,this still leaves us with an untested hypothesis(假说):thatprepare yourself by doing some research on the players and their backgrounds in advance.which ill help you betterassuming one is wrong can change community norms for the better,and ullimately support better science and even,understand the game and enjoy it more.Also.don't forget to wear comfortable clothes and bring some snacks and drinks toenhance your experience.It promises to be a thrilling event,and I hope you'll enjoy every moment of it.perhaps,beter decisiens in life.I don't know if that's true.In fact,I should probably assume that it's wrong.But withFeel free to contact me if you need more details.the benefit of the scientific community and our best methodological tools.I hope we can get it less wrong,together.(奉的是,这仍然给我们留下了一个未经检验的假设:假设一个人是错的可以改变社会规范,并最终支持更好的Yours.科学,甚至可能是更好的生活决策。我不知道这是不是真的。事实上,我应该假设这是错的。但是有了科学界读后续写:L山iHua和我们最好的方法论工具的帮助,我希望我们能一起减少错误)”可知,作者一方面承认自己不确定这个假说是One possible version:否正确,另一方面又对其抱有希望,因此作者对未经在验的假说持怀疑但又真诚的态度。故选A。32.B细节理解题。根据第一段studynd山yuetdmllionsofdollars can be made by using fleets ofShe reached her arms up towards me with a great smile on her face.I was taken aback by her unexpected gesture ofbright CubeSats((立方体卫星)to form adversements high above earth.可知,通过立方体卫星在高空展示广告,数appreciation.Her eyes sparkled with admiration asshe shoued ombelow,"You havea voice fnanemy dear!Keep以百万美元能够被隙。singing.don't ever stop!The unexpected support fromasrangewas likebeacon of light in the midst of my doubtsand33.D推理判断题。根据第二段..astoevaluate the econm feasibility(可行性)of a space,.and displaydisappointments.I felt a surge of confdence and determination ashing over me.With renewed spirit,Imade upmymidto go all out for the audition the next daycommercials in the sky above cities可知,这个新研究想要了解太空了告是否具有商业价值34.A推理判断题。根据第四段brighiness of these sorsatellites will still be substantial in ther places and time,The next day I went to the eleventh audition.As I walked into the theatre,I felt a newfound sense of purpose and self.可知,Jonathan MeDowell担心太空广告会给其他地方造成灯光污染。assurance.The director greeted me with a warm smile,and this time.as Isang my heart out,I could feel the magicn35.B推理判断题。根据最后一段Here's hoping that sensiyll win and that ads forso drinksnd fast food stayair.When I finished,there was a moment of silence before the room erupted into applause.The direetor's eyesshining with excitement as he said,"You've ot the part!Welcome to the show!Ita at that moment thaton the ground可知,作者对于太空广告持有否定的态度。dreams really did come true,and all it took wasa litle courae and belief in onesef【考前冲刺·英语参考答案第3页(共4页)】9198C-H【考前冲刺·英语参考答案第4页(共4页)】9198C-
本文标签:
