河北省2024年中考模拟试卷(夺冠型)答案(英语)
河北省2024年中考模拟试卷(夺冠型)答案(英语)正在持续更新,目前2026届炎德英才大联考答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
本文从以下几个角度介绍。
-
1、河北省2024年中考模拟试卷英语试卷(拔高型)
2、河北省2024年中考模拟试卷语文试卷夺冠型
3、2024年河北中考vip押题模拟(二)英语
4、2024年河北省中考英语模拟试题(四)
5、2024年河北中考模拟试卷英语
6、2024年河北省初中毕业生升学文化课模拟考试英语试卷二
7、2024年河北省初中毕业生升学文化课考试英语冲刺卷二
8、2024年河北省初中毕业生升学文化课模拟考试英语经典二
9、2024河北中考状元卷
10、2024年河北省初中毕业生升学文化课模拟考试状元卷
讲评三步一体高效训练札记from their operations to zero by 2050,but the plans do not take account of the carbon emitted by thefossil fuels they sell,which would allow them to increase production.Far from decreasing,fossilfuel production is going strong.Therefore,the report gave 10 recommendations to ensure that companies,cities and regionsissue credible and accountable net-zero commitments."Their plans should focus on immediatelycutting their own emissions instead of relying on cheap carbon credits,the UN Secretary Generalsaid.Financial institutions need to cut down emissions from all their investments and businesses needto bring dowh the carbon footprint of their supply chain,the report:said.The report's lead authorurged companies to release new net-zero targets within'a year to close these net-zero loopholes.Theupdated targets must contain concrete practical details.32.What can we know about net-zero targets from paragraph 1?A.They are poorly conducted.B.They are fully accomplished.C.Consumers will not believe them.D.Companies will stop issuing them.33.Why does the author mention the oil majors?A.To prove oil majors are really responsible.B.To list some good examples for other companies.C.To show some net-zero commitments make no sense.D.To indicate the benefits of net-zero plans.34.What does the underlined word"accountable"mean in paragraph 4?A.Permanent.B.Responsible.C.Economical.D.Straightforward.35.What is advised to fix net-zero loopholes?A.Planting more trees.B.Developing'more supply chains.C.Depending on cheap carbon creditsD.Making concrete practical targets.【答案与解析】联合国发布了一份报告,教促企业停止发布相当于“洗绿”的虚假净零目标。32.A根据第1段末句可知,一些企业只是花更多的钱让自已看起来像是在可持续发展,而不是采取实际的可持续发展措施。由此可知,净零目标在实施过程中没有被严格执行。33.C根据第3段第1,2句可知,许多净零排放计划包含太过遥远或不明确的目标,还往往要求使用未验证的技术,如碳捕获和植树,这实际上使一些企业继续污染大气。研究表明,大多数净零计划对阻止气温上升几乎没有作用。作者接着以石油企业为例来支持这一观点,由此推知,作者提及石油企业是为了说明一些净零承诺是没有意义的。34,B根据画线词所在句可判断,该报告提出了10项建议,以确保公司、城市和地区做出可信的和负责任的净零排放:承诺。所以,accountable意为“负责任的”。35.D根据文章最后两句可知,为了弥补净零漏洞,该报告的主要作者敦促企业在一年内公布新的包含具体的可操作细节的净零排放目标。第亡节(共5小题;每小题2.5分,满分12.5分)阅读下面短文,从短文后的选项中选出可以填人空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。fiIf you buy things you do not need,soon.you will have to sell things you need.This is a pieceof wise advice from one of the greatest financial minds of the 21st century.36 This is trueespecially in the present economic climate.While the idea of being economical has long been a part of our culture,the relatively recentgrowth of wealth'as well as the ease of purchasing has led to increased consumerism for manypeople.Yet the rising prices of certain bare essentials such as housing,transportation and food are54【24新教材,DY,英语-R-选择性必修第四册-N】扫描全能王▣3亿人都在用的扫描App
本文标签:
