[山西思而行]2023-2024学年高一年级期末联考(7月)英语试题

[山西思而行]2023-2024学年高一年级期末联考(7月)英语试题正在持续更新,目前2026届炎德英才大联考答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。

本文从以下几个角度介绍。

    1、山西思而行教育试题2024英语高一
    2、山西思而行高三阶段性测评一2023-2024.英语
    3、山西思而行教育试题2024答案高一期末
    4、山西思而行2024高一
    5、山西思而行2024高三答案
    6、山西省思而行2024考试高二
    7、2023-2024山西思而行高三
    8、2023-2024山西思而行教育科技有限公司英语试卷
    9、山西思而行教育科技有限公司高三4月份考试2024
    10、山西思而行教育试题2024高一数学答案
Then Michael told Kevin about his childhood.He used to live a poorlife.His mother was a single mother who worked as a school cleanerDuring his college years,he had to work part-time as a construction workerto pay for his education.Later,he set up his own construction company.Atlast,Michael said to Kevin,"Son,I want you to experience the work of aconstruction worker for a dav."【写作提示】注意:1.续写词数应为150左右;1.本题要求写一封邮件,向Kery介绍中国主2.请按如下格式作答。要的饮食特点和你最喜欢的中国菜,故人称以第三人称为主,时态以一般现在时为主。However,Kevin was very unwilling to work asa construction worker.2.分段内容:第一段表明写邮件的目的;第二段介绍中国主要的饮食特点并分享你最喜欢的中国菜;第三段表示期待能分享更多的中国饮食By the end of the day,Kevin's thoughts had文化。completely changed.One possible version:(范文中的画线句子可作为佳句背诵)【写作提示】Dear Kerry,Great to know you want to learn about Chinese cooking.Michael Green是一位成功的商人。他拥有一I'm excited to share it!家建筑公司。在连续一周每天工作16个小时之后,Chinese food has many styles,with different tastes in他期待着休假。他为自己和儿子Kevin买了两张棒different places.We often cook by frying,steaming,or球比赛的门票,打算给儿子一个惊喜。下班后,boiling.Most meals have rice or noodles,with vegetables,他去学校接Kevin,却意外听到Kevin嘲笑一个名meat,and tofu.One of my favourite dishes is Kung PaoChicken,a classic Sichuan dish known for its spicy flavor.叫Tom的男孩,并因为Tom的父亲是建筑工人而不It's a vivid example of the rich food culture in China.愿与Tom交朋友,也因此给Tom造成了困扰。I look forward to sharing more about our food culture.Michael Green难以相信Kevin竟变成了这个样子,Yours sincerely,他当下决定要给Kevin2好好上一课。Li Hua合第二节阅读下面材料,根据其内容和所给段落L.根据续写第一段的首句可知,Kevin非常不愿开头语续写两段,使之构成一篇完整的短文。意体验建筑工人的工作。他为什么不愿意?根据续写Michael Green was a successful businessman.He owned aconstruction (company.He was looking forward to a vacation after第二段的首句可知,Kevin最终还是体验了建筑工人working 16 hours a day for the whole week.He'd bought two tickets for的工作。他做了哪些工作?在体验工作的过程中the Friday game for himself and his son Kevin because Kevin was a hugeKevin2有何感受?在和建筑工人们接触的过程中,baseball fan.He had also planned on surprising the boy,so after finishingwork,he decided to pick Kevin up from school.Kevin有何收获?本段可围绕这些内容展开叙述。When school was out,a group of students went through the main gate,2.根据续写第二段的首句可知,经过一天的工作and Michael immediately noticed Kevin.He was talking with some of hisfriends and a boy Michael hadn't seen before.Kevin的想法发生了改变。有什么改变呢?Kevin接下"Hey,you!"Michael overheard Kevin tell the boy."Tom,just stay来会怎么做呢?他和Tom之间的关系会有何变化呢?away from me!I don't make friends with someone whose father is just a此事对Michael Green有何影响呢?本段可围绕这些common construction worker!"The boy said,"Please,Kevin.I don't haveany friends at school.It's because you make fun of me all the time."内容展开叙述。One possible version:Michael couldn't believe what he was hearing."When did Kevinbecome like this?Was I so busy with work that I didn't even teach himHowever,Kevin was very unwilling to work as aproper manners?"He immediately decided to teach his son a lesson.construction worker.He thought it was dirty.But he saw"Kevin!"he called."Let's go!"Seeing his father,the boy walked happilythat his father was very serious and he had to start histowards him.Instead of going to the baseball stadium(体育场),Michael took hiswork.He was given small tasks,such as carrying toolsson to a construction site.Kevin was confused.He didn't understand whyand materials.He grew tired quickly and found ithis father took him here.Michael took Kevin around the construction sitefor a while.Kevin was unhappy as he walked around the area becausedifficult to keep up.Then he understood that people likeit was so dirty.Then Michael said to Kevin,"Well,son.I used to be aTom's father would work 8 hours a day,every day.construction worker before I set up my construction company."Kevin wasThroughout the day,Kevin talked with the constructionsurprised and couldn't believe his ears.workers,learning about their lives,stories,and dreamsHe came to understand the value of hard work.9
本文标签: