陕西省2023-2024学年度八年级第二学期阶段性学习效果评估(A)英语(RL)试题

陕西省2023-2024学年度八年级第二学期阶段性学习效果评估(A)英语(RL)试题正在持续更新,目前2026届炎德英才大联考答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。

高三复单元检测卷c更暖的地区,以减少开支。希腊政府发起了【语篇导读】本文是一篇说明文。文章主要介绍一系列冬季旅游活动,旨在吸引更多欧洲游了随着整个欧洲的能源成本上升,一些人正在客。由此可知,A项“希腊渴望吸引冬季游利用这个机会前往气候更暖的地区,以减少开客来享受阳光”适合做文章标题。支。希腊政府发起了一系列冬季旅游活动,旨D在吸引更多欧洲游客。【语篇导读】本文是一篇说明文。文章主要介绍8.A细节理解题。根据第一段中As energy了一个名为Farm My School的项目,将未充分costs rise across Europe,some people are利用的校园土地变成市场菜园。taking an opportunity to head off to warmer12.D细节理解题。根据第一段So it is withclimates in order to cut down on bills.可知,Farm My School,a program that's turning一些欧洲人去温暖的国家过冬是为了减少取underused land at secondary schools into暖费。commerciallyachievable,regenerative9.B推理判断题。根据第四段中However,market gardens farmed by and for localthe campaign to advertise Greece abroadcommunities..可知,成立Farm My School是hasn't attracted as many visitorsas为了将未充分利用的校园土地变成市场expected..."But when it comes to winter菜园。tourism,Spain will always be the first13.A细节理解题。根据第二段Schoolschoice,”Tsiligiris continues.可推知,游客的共同偏好是希腊宣传活动结果令人失望的主integrate all these into their courses while要原因。producing vegetable boxes every week that10.D细节理解题。根据倒数第二段中Butfeed local families,supply the school's foodwhat's making it difficult,according toneeds and ultimately pay the farmer'sAshley Quint...is the message thesalary..可知,学校通过开发基于项目的课程government is sending.Tourist boards让学生参与这个项目。and local governments can overcomplicate14.C词义猜测题。根据画线词上文Wethings sometimes and the message doesn'tcharged for the experience and 600 guysnecessarily come across.In this case,thereturned up!They didn't even need freeneeds to be a simple and clear message.drinks to get excited.We were gardening知,Ashley Quint认为希腊宣传活动的重点till midnight..可知,社区的人都来支持他们应该是使信息简单明了,易于理解。的活动。由此猜测,画线词意思是“支持”。11.A标题归纳题。通读全文,尤其是第一段15.B细节理解题。根据最后一段“For us,As energy costs rise across Europe,somethe big excitement is that by allowing apeople are taking an opportunity to head offprofessional farmer to take theto warmer climates in order to cut down onresponsibility of growing food,it's not onlybills.Greece is one of a number of countrieson the school to look after that farmtrying to draw visitors in for the winter-anymore,which eventually makes it muchwith a 20 million advertising campaign.more sustainable,”adds Ben.可知,Ben认为知,文章主要介绍了随着整个欧洲的能源成这个项目的亮点是学校农场将能够持续更本上升,一些人正在利用这个机会前往气候长时间。·2。
本文标签: