广西金太阳2024年春季期高一年级期末教学质量监测(24-581A)英语试题
广西金太阳2024年春季期高一年级期末教学质量监测(24-581A)英语试题正在持续更新,目前2026届炎德英才大联考答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
本文从以下几个角度介绍。
-
1、广西区2024年春季高二年级期中教学质量检测金太阳
2、金太阳2024年4月广西高三模拟考试
3、2024广西金太阳4月高三联考
4、2024广西金太阳最新试题及答案
5、2024金太阳联考试卷答案官网广西
6、21-05-469b广西2024年高二金太阳联考
7、2023-2024广西金太阳高三
8、广西金太阳联考2024四月份答案
9、金太阳广西高三联考试卷2024四月
10、2024广西金太阳高三联考(2024)
56.reasons57.regularly58.to start59.like60.are done61.that62.conducted63.discouraging64.singer65.and写作(划线部分为精彩表达)第一节One possible version:Dear Editor,I'm writing to share my suggestions for the upcoming agricultural study trip.Firstly,I propose thatthe tour includes hands-on farming experiences,which will provide us with practical knowledgeand a deeper understanding of the agricultural process.Secondly,it would be beneficial to invitelocal farmers or agricultural experts to give informative talks and demonstrations.Lastly,organizing group discussions and interactive activities will not only allow us to exchange ideas butalso develop critical thinking skills related to agricultural issues.By including these elements,the tour will become an enriching and memorable experience.Thank you for considering my suggestions.·Yours sincerely,LiHua第二节One possible version:Over the following weeks,Jake kept his promise.After signing up for skateboarding classes,he practiced hard and joined the skateboarding community.He recognized the importance ofproper training and sought guidance from experienced skateboarders.To strike a balancebetween academics and skateboarding,Jake created a schedule that included study hours.Heunderstood the value of time management and made sure to prioritize his schoolwork while stillmaking time for his passion.His parents noticed his improved time management skills andadmired his ability to pursue his passion while maintaining his academic focus.With time,Jake's parents became proud supporters of his skateboarding journey.Theyattended his competitions,cheered him on,and celebrated his achievements.They saw firsthandthe happiness and sense of achievement that skateboarding brought to their son's life.They alsowitnessed his confidence growing,his determination solidifying,and the friendships he formedwithin the skateboarding community.Their initial concerns disappeared,replaced by pride andadmiration for their son.By communicating directly with his parents and gaining theirunderstanding and trust,Jake found a way to balance his passion and academic success.部分解析阅读第一节A篇主题语境:人与社会一一科学与技术本文是应用文。文章主要介绍了四个很酷的发明。21.D。理解具体信息。根据A mental health mirror部分中的BMind smart mirror uses Al andnatural language processing to analyze expressions and gestures The mirror can also ..analyze your skin's needs可知,BMind智能镜子可以分析表情和皮肤需求。
本文标签:
