明思教育·2024-2025学年度第一学期教学质量检测二英语答案
明思教育·2024-2025学年度第一学期教学质量检测二英语答案正在持续更新,目前2026届炎德英才大联考答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
Duration:8hours1.Which pass card has electronic tickets?A.TheRed Pass Card.B.The Yellow Pass Card.C.The Blue Pass Card.D.The Green Pass Card.2.Where can visitors do the shopping?A.At the Magic Island.B.AtLotteComplex.C.AtLotte Tower.D.At Lotte Station.3.Whatcan visitorsgetby buyingtheBluePassCard?ATheycanhavea hotel stayfor 24 hours.B.They can visit the city center of Seoul.C.They can cut the budget for transportation.D.Theycanvisitboth LotteWorldandEverland.【答案】1.A2.D3.C【解析】【导语】这是一篇应用文。文章主要介绍LotteWorld的各类型通行卡。【1题详解】细节理解题。由TheRedPassCard中“Youdon’tneed tobuypaper tickets.Download an app onyour phoneandshowthescancodeswhenenteringthesedifferentattractions.(你不需要买纸质票。在手机上下载一个应用程序,并在进入这些不同的景点时显示扫描码。)”可知,红色通行证有电子票。故选A项。【2题详解】细节理解题。由TheGreenPassCard 中“Thispackage includes admission to the indoor museum,plus stops atLotte Station on where a variety of clothing,toys,electronics, and other goods are sold and the departmentstores.(该套餐包括室内博物馆的门票,以及在乐天站和百货商店的停留,乐天站出售各种服装、玩具、电子产品和其他商品。)”可知,游客可以在乐天站购物。故选D项。【3题详解】细节理解题。由TheBluePassCard中“Not only does theBluePassCard provideconvenient,freebus servicefromyour hotel,but it'll guarantee your entry into a themepark of your choice on thedayyou’d like tovisit.(蓝色通行证不仅为您的酒店提供方便、免费的巴士服务,而且可以保证您在想参观的那天进入您选择的主题公园。)”可知,蓝色通行证可以帮助游客削减交通预算。故选C项。BOurEnglish literature teacher Miss Linda was new to teaching.But she alwaysdid her best to makelearningfun and pleasant.But the thing that truly solidified her spot as myfavorite teacher was that for every student's第4页/共22页
本文标签:
